Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Transfer aeroport

Bine ați venit pe pagina noastră de servicii de transfer către aeroportul din București și Brașov sau către București Gara de Nord! Suntem o agenție de turism care oferă cele mai confortabile și sigure opțiuni de transport, cu mașini Tesla Model 3 și Model Y, pentru a vă ajuta să ajungeți la destinația dumneavoastră cu stil și fără probleme.

Bootstrap Image Preview

Beneficiile transferului cu Tesla Model 3 și Model Y sunt numeroase. În primul rând, aceste mașini electrice sunt cele mai ecologice opțiuni de transport, oferind o călătorie durabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. În al doilea rând, mașinile Tesla sunt cele mai sigure opțiuni de transport de pe piață, cu tehnologii de conducere autonomă care contribuie la prevenirea accidentelor rutiere.

În plus, transferul cu Tesla Model 3 și Model Y este deosebit de confortabil. Interiorul mașinilor Tesla este proiectat cu atenție la detalii, cu scaune confortabile și o tehnologie avansată de divertisment, care vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de călătoria dumneavoastră.

Un alt mare beneficiu este viteza și eficiența serviciului nostru de transfer. Cu mașinile Tesla Model 3 și Model Y, puteți ajunge la aeroportul din București și Brașov sau către București Gara de Nord în cel mai scurt timp posibil, fără întârzieri sau probleme. Șoferii noștri experimentați și profesioniști vă vor prelua de la locația dorită și vă vor duce la destinația dumneavoastră în timp util.

Serviciul nostru de transfer cu mașini Tesla Model 3 și Model Y este disponibil pentru oricine are nevoie de un transport confortabil și sigur spre aeroportul din București și Brașov sau către București Gara de Nord. Indiferent dacă sunteți în călătorie de afaceri sau în vacanță, suntem aici pentru a vă oferi o experiență de transport de neuitat.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acum câteva informații despre prețuri:


  • Câmpina - Aeroport București/Brașov

250 lei/sens

  • Câmpina - București Gara de Nord

300 lei/sens

Rezervați acum transferul dumneavoastră cu mașini Tesla Model 3 și Model Y și vă garantăm că veți avea parte de o călătorie fără probleme și confortabilă. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe și pentru a face o rezervare!


Cere o oferta
*În mesajul de mai jos vă rugăm sa precizați: Tipul de transfer (dus sau dus-întors); data și ora preluării (de acasă sau de la aeroport); adresa preluării.