Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cariere

8 Motive pentru care să te alături echipei Sunrise Travel ca și AGENT secret de TURISM în Câmpina:

●    Deși ai salariu fix, leafa bună vine din comisioane, așa că înainte de toate vei fi o persoană de vânzări.

Te poți specializa pe un anumit tip de servicii: pachete cu avion/autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori,etc.

Reprezentanții hotelurilor vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi.

Să înveți să planifici, să organizezi, să coordonezi și să vinzi programe turistice e ca și cum ai învăța o limbă nouă pentru că Sunrise Travel lucrează cu mulți operatori și multe platforme pentru a avea o varietate în rezervarea zborurilor, hotelurilor, etc.

Pentru clienți, tu vei fi omul bun la toate, chiar dacă unele doleanțe ale lor vor fi ridicole (nu merge TV-ul, nu parchez în locul X că îmi fură mașina), însă fiind disponibil și captivat ca agent, așa adăugăm plus valoare serviciilor pe care le oferim atunci când vei face o rezervare.

Pentru că un Agent secret de Turism trebuie să fie mereu în formă, mai ales în timpul programului de lucru -  (L-V, 09:00-20:00 - doua schimburi, SÂMBĂTĂ - 09:00-13:00 -una da , una nu), vei avea din partea agenției două mese pe zi(mic dejun și prânz), dar și abonament la sală de fitness.

Vei fi trimis în study tours, în destinațiile vandute de agenție. Poți să te tragi în poze (eventual dai și un follow/tag pe contul de Insta @sunrise.travel.romania), să te întinzi, să te destinzi în timp ce inspectezi hotelurile și destinațiile turistice din împrejurimi.

Nu în ultimul rand, vei participa la cursuri și la training-uri de specialitate, pentru că ne dorim ca tu sa evoluezi constant, astfel vom fi și noi ca agenție în trend cu piața.

OK, OK, dar ce voi face mai exact, poate te întrebi:

Vei rezerva zboruri, hoteluri, asigurări, închiriere mașini, printr-un sistem de booking.

Vei colecta și procesa plăți/facturi/ordine de plată/tichete de vacanță.

Vei concepe și realiza oferte promoționale.

Vei organiza și participa la târguri de specialitate/evenimente de interes.

Vei vinde pachete turistice atât în țară,cât și în străinătate.

Vei optimiza/consolida relațiile cu clienții/reprezentanții hotelurilor dar și a agențiilor din domeniu.

Vei prospecta piața de profil prin optimizarea continuă a serviciilor având în vedere creșterea personală dar și a profitului agenției.


Partea frumoasă a unei cariere de Agent secret de Turism:

Vei călători, vei primi feedback-uri pozitive din partea clienților și îți vor fi fideli ție ca agent dar și serviciilor pe care le oferă Sunrise Travel.

Partea mai puțin frumoasă:

Vei avea parte de situații neplăcute datorate clienților, operatorilor cu care lucrăm, sau a unor factori precum vremea. Dar toți acești factori sunt factori care țin foarte puțin de tine, însă pentru care îți poți aduce aportul să fie îmbunătățiți.

OK, sunt interesat/ă, dar cum știu că acest job e pentru mine?

Ai inițiativă și multă voință.
Ai cunoștințe operare PC.
Esti atent/ă la detalii.
Ai răbdare.
Cunoști limba Engleză la un nivel avansat.

Poți să fii și Super Agent secret de Turism dacă:

Ai experiență în domeniul Turismului sau a Relațiilor Publice.
Cunoști și o a doua limbă straină.

Agentii de Turism nu sunt pe cale de dispariție. După cum vezi, avem nevoie de tine. Trimite-ne pașaportul experienței tale, împreună cu o poză la recrutare@sunrise-travel.eu

Între timp, până facem înconjurul experienței tale ne poți găsi pe Facebook la https://www.facebook.com/sunrise.travel.romania/ , pe Instragram la @sunrise.travel.romania și pe site la https://www.sunrise-travel.eu/ .