Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CariereWhat’s in for you:
Deși ai salariu fix, vei face 🤑 din comisioane, așa că înainte de toate vei fi a #salesperson.
Te poți specializa pe un anumit tip de servicii: pachete cu avion/autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori, etc.
Reprezentanții hotelurilor vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi.
Să înveți să planifici, să organizezi, să coordonezi și să vinzi programe turistice e ca și cum ai învăța o limbă nouă pentru că Sunrise Travel lucrează cu mulți operatori și multe platforme pentru a avea o varietate în rezervarea zborurilor, hotelurilor, etc.
Pentru clienți, tu vei fi omul bun la toate. Chiar dacă nu întotdeauna vom putea satisfice doleanțele lor (nu merge TV-ul, nu parchez în locul X că îmi fură mașina), încercăm mereu să adăugăm plusvaloare serviciilor Sunrise Travel.
Pentru că un Agent de Turism trebuie să fie mereu în formă, mai ales în timpul programului de lucru (L-V, 09:00-20:00 - doua schimburi, SÂMBĂTĂ - 09:00-13:00 -una da , una nu), vei avea din partea agenției două mese pe zi (mic dejun și prânz) dar și abonament la o sală de fitness, #menssanaincorporesano.
Vei fi trimis în study-tours în destinațiile vândute de agenție. Poți să te tragi în poze (eventual dai și un follow/tag pe contul de Insta @sunrise.travel.romania), să te întinzi și să te destinzi în timp ce vizitezi hotelurile și destinațiile turistice din împrejurimi, #influencer.
Nu în ultimul rand, vei participa la cursuri și la training-uri de specialitate pentru că ne dorim să fim în #trend cu piața.
#brandnewoffice care să te facă să te simți că stai cu picioarele-n nisip.

What you offer us:
Vei rezerva zboruri, hoteluri, asigurări și închirieri mașini printr-un sistem de booking.
Vei colecta și procesa plăți/facturi/ordine de plată/tichete de vacanță.
Vei concepe și realiza oferte promoționale.
Vei organiza și participa la târguri de specialitate/evenimente de interes.
Vei vinde pachete turistice atât în țară, cât și în străinătate.
Vei optimiza/consolida relațiile cu clienții/reprezentanții hotelurilor dar și a agențiilor din domeniu.

The job’s for you if:
Ai inițiativă și multă voință.
Ai cunoștințe operare PC.
Esti atent/ă la detalii.
Ai răbdare.
Cunoști limba Engleză la un nivel avansat.

Let’s bring you closer to the sun!
Agențiile de turism nu sunt pe cale de dispariție. După cum vezi, avem nevoie de tine. Trimite-ne pașaportul experienței tale, împreună cu o poză la recrutare@sunrise-travel.eu