Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Este o agenție care nu doar vinde vacanțe , oamenii de acolo călătoresc și vorbesc din experiență. Am mers cu ei atât în Europa cât și pe alte continente. Am primit oferte bune (mai ieftine decât pe booking) și tips-uri cu locuri de vizitat interesante pe care nu le găseam așa de ușor pe internet.

Marius Stroe

Bucuresti
Am văzut o postare pe Facebook cu ofertă Punta Cana și chiar a fost ofertă, pentru că m-am bucurat de o vacanță DIY la mai puțin de 800 de euro, all inclusive, 5 stele. De atunci m-am abonat și la newsletter și pe pagina lor de Facebook, să fiu sigură că nu ratez următoarea vacanță.

Sorina Natalia Axinte

Bucuresti
Fiind o persoană pasionată de călătorii, am fost plăcut surprinsă de colaborarea cu această agenție. O recomand celor în căutare de aventură pe meleaguri străine! Ofertele pe care le promovează fac ca multe dintre destinații să fie accesibile tuturor celor care visează la vacanțe minunate!

Irina Sorlei

Bucuresti
Cu Sunrise Travel călătorești așa cum îți dorești! Fie că alegi una dintre super ofertele lor sau apelezi la serviciile lor pentru a-ți crea propria vacanță, întreaga echipă devine partenerul tău cel mai interesat în a-ți satisface dorințele. Recomand cu drag și încredere echipa Sunrise Travel pentru orice tip de vacanță!

Monica Ripca

Bucuresti
Am călătorit în multe locuri cu agenția Sunrise Travel însă de departe cea mai frumoasă călătorie a fost în Thailanda .S-au ocupat de toată organizarea, au avut răbdare și au răspuns la telefoane chiar și dacă eram în vacanță și aveam nevoie de îndrumare. Iar ofertele de vacanțe sunt adaptate pe bugetul fiecărui client. Sunt o agenție de încredere, chiar o recomand!

Irma Margaritoiu

Prahova
Am mers în două excursii cu Sunrise Travel și intenționez să colaborăm și pentru următoarea excursie, de ce? Pentru că își dau interesul să-ți găsească cea mai bună ofertă, chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Îi apreciez pentru sinceriate, promptitudine și mai ales pentru prețurile mult mai bune decât la alte agenții.

Monica Dochia

Campina
La prima interacțiune cu Sunrise Travel m-a surprins foarte plăcut atmosfera în care ești primit, energia lor ca echipă; sunt un grup de oameni veseli, pozitivi, tineri și inteligenți. Din experiență va spun că rar găsești așa ceva! După ce m-au ajutat să merg la Berlin cu costuri mici și distracție maximă, am revenit cu mare drag la ei pentru toate celelalte excursii. Mulțumesc Sunrise Travel pentru că ne-a îndrumat pașii prin Europa!

Teodor Dima

Bucuresti