Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regulament concurs

Regulament Concurs Facebook "Sunrise Travel te trimite in vacanta"Art.1. Concursul "Sunrise Travel te trimite in vacanta" (denumit in continuare „Concurs") se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament") care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Art.2. SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Concursul se va desfasura in perioada 25.08-02.09 inclusiv, pe pagina de Facebook Sunrise-Travel si are drept scop popularizarea brandului Sunrise Travel. Participantii se pot inscrie la concurs pana la data de 02.09.2017, ora 24:00. Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza pagina de Facebook Sunrise-Travel si se supun regulilor concursului promovat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza anumiti participanti, in cazul in care nu se conformeaza regulilor.

Nu au dreptul de participare la acest concurs angajatii societatii DIVAL OFFICE ADIOAN SRL (Sunrise-Travel) si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

In datele de desfasurare si in functie de specificul provocarii, participantii trebuie sa:

  1. dea like paginii @sunrise.travel.romania
  2. dea like acestei postari
  3. eticheteze persoana cu care doresc sa calatoreasca, intr-un comentariu
  4. distribuie acest post
  5. sa completeze formularul de concurs cu nume , prenume, adresa de mail si localitate

Castigatorul va fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul unei platforme online (Woobox, random.org).

ARTICOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI

Premiul concursului consta intr-un sejur de 7 nopti pentru 2 persoane, all inclusive hotel Vista Hill 5*Kusadasi www.bluevistahill.com, transport cu autocar din Bucuresti in luna septembrie , in intervalul 20-28.09.2017. Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la data anuntarii castigatorului.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul concursurilor nu poate fi preschimbat in bani si nu poate fi transferat unei alte persoane.

Rezultatul se va anunta la data de 03.09.2017.

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul unei platforme online (Woobox, random.org).

Castigatorul va fi anuntat  pe pagina de 03.09.2017 pe pagina de  Facebook Sunrise-Travel si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 5 zile lucratoare de la anuntare.