Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCHONTIKO STAFILOPATI


Descriere

Archontiko Stafylopati se află la 1,3 km de centrul satului Makrinitsa, unul dintre cele mai pitoreşti şi tradiţionale sate din zona Pelion. Proprietatea are vedere directă la Volos şi la golful Pagasitikos. Clădirea a fost construită în anul 1890 şi se află lângă o alee pietruită pitorească, înconjurată de platani şi de alţi copaci. În curte există flori pline de culoare şi un grătar tradiţional. Archontiko Stafylopati oferă camere tradiţionale cu sistem de încălzire, multe având şemineu. Toate camerele au acces gratuit la internet wireless, TV şi baie privată. Oaspeţii au la dispoziţie o zonă comună la parter, cu un living cu şemineu, zonă de luat masa şi bucătărie complet utilată. Archontiko Stafylopati este la 8 km de Volos. Centrul de schi Agriolefkes se află la 14 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.