Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Volos Grecia

Vacanta in Volos Grecia

Volos este un orășel de provincie, situat pe marginea golfului Pagastic. Centru industrial și port comercial cu activități îndreptate în special spre industrii și comerțul cu fructe, Volos este însă și o stațiune balneară agreabilă. Muzeul din Volos este extraordinar de interesant, câteva dintre colecțiile sale fiind considerate unice în lume. Pietrele funerare, plăci rectangulare de marmură așezate deasupra frontoanelor, așa cum se obișnuia în antichitate, sunt nu numai remarcabile din punct de vedere artistic dar și veritabile documente istorice. Vreo douăzeci dintre acestea sunt decorate cu...

Citeste mai mult

Vacanta in Volos Grecia


Volos este un orăşel de provincie, situat pe marginea golfului Pagastic. Centru industrial şi port comercial cu activităţi îndreptate în special spre industrii şi comerţul cu fructe, Volos este însă şi o staţiune balneară agreabilă. Muzeul din Volos este extraordinar de interesant, câteva dintre colecţiile sale fiind considerate unice în lume. Pietrele funerare, plăci rectangulare de marmură aşezate deasupra frontoanelor, aşa cum se obişnuia în antichitate, sunt nu numai remarcabile din punct de vedere artistic dar şi veritabile documente istorice. Vreo douăzeci dintre acestea sunt decorate cu picturi admirabile, bine conservate.

Străzile principale ale oraşului Volos poartă nume legate de istoria seculară a muntelui Pilion: Iason, Iolkos, Demetrias. Locul de promenadă la tărmul mării, mărginit de hoteluri moderne şi terase ale cafenelelor, poartă numele „cheiul Argonauţilor”. Refugiul împădurit al zeilor şi eroilor Greciei antice, muntele Pilion este cadrul de desfăşurare a unui mare număr de aventuri amuzante sau dramatice din mitologia greacă. Aici, la nunta lui Peleu cu Thetis, Eris a aruncat faimosul măr al discordiei, aici s-au îmbarcat Argonauţii pentru a porni în căutarea Lânii de Aur şi tot aici Titanii s-au străduit zadarnic să înghesuie pe Pilion peste Ossa.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Volos, Grecia Vezi locatia pe harta

Descriere Complexul hotelier Diplomats Holidays este situat chiar in afara satului Horto in zona Pelion de pe coasta Golfului Pagasitikos chiar deasupra propriei plaje frumoase Construit intr-una dintre cele mai frumoase si mai senine parti ale satul . . .

Volos, Grecia Vezi locatia pe harta

DescriereHotelul Portaria este deschis pe tot parcursul anului si este situat la 5 minute de mers pe jos de piata principala a satului Portaria Facilitatile acestuia includ piscina sezoniera in aer liber cada cu hidromasaj si centru de fitness Locali . . .

Volos, Grecia Vezi locatia pe harta

Hotelul Park Volos este un hotel cochet cu o terasa superba la ultimul etaj de unde se poate vedea o panorama deosebita asupra orasului si a golfului Pagasitikos-LOCALIZAREHotelul Park Volos se gaseste in zona centrala a orasului foarte aproa . . .

Volos, Grecia Vezi locatia pe harta

Hotelul Volos Palace a fost construit în 2004 și are vedere spre Golful Pagasetic Cu o arhitectură neoclasică inspirată și cu tot confortul contemporan decorat in nuante de albastru si cu mobilier din lemn constituie astfel alegerea ideală pentru fie . . .

Volos, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Volos la 13 km de Portaria la 27 km de Pelion la 207 km de Salonic la 220 km de aeroportul MacedoniaRecomandari Un mic hotel de tip urban stil simplist camere cu toate facilitățile internet servicii de calitateDescriere camere Total 53 camere . . .

Locatie Pelion Area la 3 km de Tsagarades la 15 km de plaja frumoasă din Mylopotamos la 12 km de Volos la 14 km de stațiunea de schi Pelion 207 km de Salonic 220 km de aeroportul Macedonia Hotelul este construit pe 4 niveleRecomandari Stil arhitectu . . .