Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGAPE PELIO


Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Proprietatea Agape este situată în localitatea Kala Nera, la 50 m de plajă, și are balcon, grădină și terasă la soare. La 5 minute de mers pe jos se află localuri cu autoservire și taverne pescărești tradiționale. Accesul la internet WiFi este disponibil în întreaga proprietate. Proprietatea Agape include un living confortabil cu șemineu, canapele și TV Smart cu ecran plat. Bucătăria are aragaz, cuptor și minibar. Camerele oferă vedere la golful Pagasetic, la grădină sau la munte. Proprietatea are 2 băi cu duș sau cadă. În împrejurimi sunt disponibile o serie de activități, printre care snorkeling, windsurfing și canotaj. Proprietatea Agape se află la 17 km de orașul Volos și la 45 km de Aeroportul Național Nea Anchialos. În port sunt organizate excursii cu barca către insula Skiatos. Satul pitoresc Milies se află la 6 km, iar lacul Plastira și popularul complex de mănăstiri Metéora este situat la 1,5 ore de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.