Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PLOES


Descriere

Hotelul Ploes este situat într-o loc privilegiat, la numai câțiva metri de centrul orașului Ermoupolis. Este amenajat într-un conac neoclasic, o clădire protejată ce datează de la începutul secolului al XIX-lea. Proprietatea oferă unități de cazare de lux, un café-bar elegant și o zonă privată de înot. Camerele și suitele din acest fost conac privat au covoare fabricate manual, candelabre venețiene veritabile și tavan pictat manual. Unitățile de cazare au baie din marmură, iar unele dintre ele includ cadă spa privată și hamam. Majoritatea camerelor oferă vedere la orașul fermecător și la Marea Egee. Café-barul Ploes servește băuturi, cocteiluri și mese ușoare, într-un cadru romantic în aer liber, cu vedere la mare. Seara pot fi organizate petreceri private. Biserica ortodoxă Agios Nikolaos și piața Miaouli sunt la 50 m de proprietate. Muzeul Industriei din Ermoupoli se află 500 m. Aeroportul Syros este la 4 km. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.