Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Syros Grecia 2021

Vacanta in Syros Grecia 2021

Syros sau Syros sau Syra este o insula greceasca in Cyclades, in Marea Egee. Se află 78 de mile marine (144 km) la sud-est de Atena. Zona insulei este de 83,6 km2 și are 21 507 locuitori (recensământul din 2011).Cele mai mari orașe sunt Ermoupoli, Ano Syros și Vari [el]. Ermoupoli este capitala insulei și a Cyclades. Acesta a fost întotdeauna un oraș portuar important, iar în secolul al XIX-lea era și mai important decât Pireu. Alte sate sunt Galissas, Foinikas, Pagos, Manna, Kini și Poseidonia.

Citeste mai mult

Vacanta in Syros Grecia 2021


Insula Syros, în Grecia, este una dintre insulele grecești din Marea Egee și aparține grupului de insule Ciclade. Farmecul insulei Syros se datorează în principal arhitecturii venetiene și neoclasice a orasului capitala, Ermoúpolis. Cu pete pitorești și clădiri impresionante, Ermoupolis este un loc foarte interesant pentru plimbari. La fel de frumos este satul Ano Syros, construit pe pantele unui deal mai sus de Ermoupolis, cu străzi înguste și o gradină cu o frumoasa vedere la mare. În jurul insulei Syros, există plaje de relaxare cu coaste organizate cu mai multe facilități turistice și restaurante. Merita o vizita Bisericile Agios Nikolaos și a Învierii lui Hristos în Ermoupolis, iar clădirea cea mai impresionanta este Primăria în piața centrală.
Cele mai multe cazari in insula Syros sunt răspândite între capitală și plajele de pe latura de sud a insulei. Ermoupolis, orasul capitala, are multe facilitati turistice convenabile. Un număr mare de case venețiene restaurate, în special în cartierul Vaporia, au fost transformate în hoteluri boutique, cu facilități de lux. Galissas și Megas Gialos sunt două dintre cele mai populare plaje și oferă posibilități bune de cazare pentru o vacanță in Syros, hoteluri in cea mai mare parte mici si studiouri confortabile, chiar pe malul mării.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri