Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Assembly Hotel


Descriere

Situat în satul Agchialos din Salonic, Hotelul Assembly are o piscină în aer liber, terasă şi o grădină bine îngrijită, cu lucrări de artă, bănci şi un joc de şah în mărime naturală. De asemenea, facilităţile includ restaurant, bar şi recepţie deschisă nonstop. Decorate în culori vii şi cu tapet, camerele şi apartamentele de la Assembly au balcon cu vedere la grădină. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, frigider şi TV prin satelit. Baia privată include articole de toaletă gratuite şi uscător de păr, iar unele unităţi au şi cadă spa. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun servit zilnic în zona de luat masa. Restaurantul proprietăţii serveşte mâncăruri greceşti şi alte preparate mediteraneene, pentru prânz sau cină, iar barul oferă băuturi şi cafea. Facilităţile suplimentare includ un loc de joacă pentru copii, biliard şi tenis de masă. De asemenea, sunt disponibile room service, la un cost suplimentar, şi serviciu de menajeră zilnic. În zonele publice şi în unele camere ale hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Oraşul Salonic este la aproximativ 17 km de Assembly, iar oraşul Edessa şi cascadele sale se află la 67 km. Situl arheologic Vergina este situat la 75 km, iar situl arheologic Pella se află la 22 km. Plaja Korinos se găseşte la 45 km. Parcarea este disponibilă gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Piscina
Internet
Curatatorie uscata
Bar
Restaurant
Biliard
Cada/dus
Aer conditionat
Mini-bar
Telefon
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Animalele de companie permise
Deschis tot anul
Canale TV prin satelit
Room Service
Loc de joaca pentru copii
Sah

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.