Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Salonic Grecia

Vacanta in Salonic Grecia

Salonic , denumit și Selânik, Salonika sau Salonica, este al doilea oraș ca mărime din Grecia și principalul oraș din regiunea greacă MacedoniaSalonic are o populație de aproximativ 800.764 locuitori incluzând suburbiile, fiind astfel cel de-al doilea oraș ca mărime din Grecia și cel mai mare din nordul țării. Este un oraș universitar. ...

Citeste mai mult

Vacanta in Salonic Grecia


 Heptapyrgion

Heptapyrgion
Heptapyrgion

Dincolo de numele complicat, locul e știut drept fortăreața celor 7 turnuri iar otomanii îl denumiseră Yedi Kule. Cetatea e localizată în partea de nord-est a orașului iar despre turnurile din nord se crede că datează de la sfârșitul secolului al patrulea, în vreme ce restul de cinci, din sud, au fost ridicate în secolul 12. Până în secolul 19, cetatea a servit drept fort militar, în următoarea sută de ani fiind închisoare. Astăzi, Heptapyrgion este o populară atracție turistică, în bună măsură datorită priveliștilor superbe pe care le ai asupra orașului și portului.

Muzeul culturii bizantine

Muzeul culturii bizantine
Muzeul culturii bizantine

Acest muzeu imens găzduiește mii de obiecte din perioadele pre-creștină și bizantină. Printre acestea se regăsesc fresce, mozaicuri și ziduri pictate, arcade păstrate din clădiri istorice, textile și ceramice. Multe dintre temele permanente ale muzeului se focusează pe obiceiuri și obiecte de la începuturile creștinismului: ritualuri, credințe și desfășurarea vieții de zi cu zi. Există și câteva morminte creștine, excavate din zona Salonic. Muzeul oferă tururi ghidate pentru adulți și programe educaționale pentru copiii de școală.

Hagia Sophia

Hagia Sophia
Hagia Sophia

Această biserică a sfintei înțelepciuni este una dintre cele mai vechi clădiri din Salonic, păstrată integral de la origini. A fost construită în secolul 8, în timpul epocii bizantine, pe locul unei biserici ce fusese ridicată în secolul 3, apoi distrusă. Hagia Sophia este astăzi una dintre puținele biserici grecești cu dom rămase din acele vremuri. În interior vei descoperi un mozaic splendid, reprezentându-l pe Hristos așezat pe un tron-curcubeu, flancat de Fecioara Maria, îngeri și apostoli.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 84 hoteluri

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Recomandari Hotelul este situat la 350 de metri de centrul orașului Salonic printre păduri de pini în imediata apropiere a zonei comerciale culturale și turistice a orașului Camere confortabile servicii de calitate restaurant bar internetDescriere ca . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Centru Salonic Tsimiski - Ladadika în apropierea portului maritim și a faimosului cartier al Ladadika la 15 km de expoziția Helexpo și Turnul Alb la 15 km de aeroportul Macedonia Noul hotel a fost deschis în februarie 2017Recomandari In inima . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Situat in Trilofos la 10 km de centrul orasului Salonic la 5 km de Aeroportul International Macedonia SalonicRecomandari Hotelul este situat in apropierea orasului Salonic aproape de aeroportCamere confortabile restaurant bar acces la interne . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie La 12 km de orasul Thessaloniki in orasul Anchialos la 25 km de aeroportul Macedonia din ThessalonikiRecomandari Terenuri extinse gradina piscina in aer liber restaurant bar acces la internet servicii de inalta calitateDescriere camere Un tot . . .

Locatie Agios Athanasios la 17 km vest de Salonic la 67 km de Edessa la 35 km de aeroportul Macedonia din SalonicRecomandari Hotel prietenos în suburbiile din Salonic Camere cu facilități moderne un restaurant baruri o piscină sezonieră acces interne . . .

Locatie Centru Salonic Singru Street la 500 m de Biserica Sf Dimitrie la 900 de metri de Piața Aristotelous aproape de magazine și strada principală Ignațiu la 15 km de aeroportul Macedonia din Salonic Clădire cu două etajeRecomandari Hotel economic . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie În inima orașului Salonic la 300 m de Piața Aristoteles la 15 km de Aeroportul Internațional MacedoniaDeschis în martie în 2016Recomandari Hotel nou în centrul orașului Salonic Situat într-o clădire istorică neoclasică Camere confortabile un . . .

Locatie Tsimiski o aruncătură de băț de promenada centrală a orașului la 5 minute de mers pe jos de Piața Aristotelous la 15 km de aeroportul Macedonia din Salonic Noul hotel a fost deschis în 2016 într-o clădire istorică neoclasicăRecomandari Noul h . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Orașul Salonic zona Stavroupoli la 3 km de port la 25 km de gară la 5 km de Turnul Alb la 20 km de aeroportul MacedoniaRecomandari Hotelul rafinat în stil modern Camere confortabile restaurant baruri room service centru de conferințe internet . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Localizare Situat in orasul Salonic la 2 km de central orasului la 15 km de Aeroportul MakedoniaHotelul a fost construit in anul 2009 in stil High-techRecomandari Hotel de lux construit in anul 2009 in stilul high-tech situat in apropierea p . . .

Salonic, Grecia

LocalizareAcest hotel de pe litoral este situat langa plaja cu steag albastru Galaxias la 19 km de Salonic si la 9 km de Aeroportul Macedonia Ãntre satele Epivates Nei si Agia TriadaHotelul Santa Beach beneficiaza de o amplasare favorabila oferind nu . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie În centrul orașului Salonic - str Antigonidon la câteva minute de mers pe jos de Piața Aristotelous și de port la 12 km de aeroportul Macedonia Noul hotel a fost construit în 2018Recomandari Hotel membru al The Leading Hotels of the WorldStil . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

HOTEL This hotel has 115 rooms 5 junior suites and 2 suites The establishment has various facilities such as Diplomático the restaurant The Hours the café 8 conference rooms internet a secretary service a private car park a non-smoking floor a dry cl . . .

Salonic, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie In orasul Salonic la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului la 200 m de gara la 800 m de port si la 18 km de aeroportul Makedonia Hotelul a fost complet renovat in 2008Recomandari Un hotel modern de oraș Designul combină marmura lemnul ș . . .