Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

El Blue Bay Hotel está situado en Patmos, la isla de la Apokalypse de San Juan el Divino. Nuestra C 'hotel de clase está construido en la arquitectura tradicional de la isla y se metió literalmente a la vuelta de la esquina de la atractiva ciudad portuaria de Skala.The posición frente al mar de la Bahía Azul, ofrece la comodidad de un paseo de 3 minutos a todas las instalaciones de la ciudad, junto con la paz y tranquilidad por lo general sólo se encuentran en una ubicación fuera de la ciudad. El hotel ofrece una forma perfecta de empezar el día - desayuno buffet

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.