Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Patmos Grecia 2021

Vacanta in Patmos Grecia 2021

Insula Patmos este o insuliță din Marea Egee. Este cea mai nordică insulă din Arhipelagul Dodecanez. Are o populație de 3.044 de persoane și o suprafață de 34,14 km². Cel mai înalt loc este Profitis Ilias, 269 metri deasupra mării. Municipalitatea din Patmos este o periferie a orașului grec Kalymnos.Autorul Apocalipsei afirmă că era în Patmos când a primit prima viziune. Ca urmare, autorul Apocalipsei este numit uneori Ioan de Patmos.

Citeste mai mult

Vacanta in Patmos Grecia 2021


Patmos nu este o insula mare, dar este una dintre cele mai cunoscute. Aici Sfântul Ioan a avut viziunea sale și a scris apocalipsa, iar acesta este motivul pentru Patmos este uneori numit "Ierusalimul Mării Egee". Manastirea St. Johns de deasupra capitalei, Chora și întreaga insula respiră credință și devotament.
Cu toate acestea, este mai mult decât reputației sa creștine. Există multe plaje frumoase de-a lungul coastei zimțate și oamenii cresc fructe și măsline pe dealurile verzi. Peisajul vă invită la plimbări lungi și sunt multe de descoperit.
Patmos este inclusă ca unul din monumentele patrimoniului mondial UNESCO.
Mănăstirea Sfântul Ioan Teologul, cu comorile sale inestimabile, precum și conservarea satului tradițional Chora, care a fost construit în Evul Mediu și Pestera Apocalipsei au fost principalele motive pentru care Patmos a primit această importantă distincție internațională.

Insula este destul de vantoasa, asa ca este bună pentru windsurfing. Închirierea unei mașini sau a unei motorete este, de asemenea, o idee bună, astfel încât să puteți explora insula pe cont propriu.
Patmos are stadioane de fotbal și de baschet si turnee de volei pe plaja sunt organizate în timpul verii. Există, de asemenea, excursii de o zi la insulele mici învecinate Marathi, Arki și Lipsi. La Grikos puteți închiria o barcă cu vele mica.

Există aproximativ 20 de plaje din care sa alegeti. Explorati micile golfuri și găsiti propriul paradis. Există atât plaje de prundis si plaje cu nisip. Pentru nudism se poate merge la Psili Ammos. Plaja de nisip din Grikos arata ca un lac, deoarece există o mică insulă în partea din față. Altă plajă frumoasă este în zona ale Petra. Diakofti are nisip fin si plaja Kampos este una dintre cele mai bune din Patmos. Alte plaje sunt Merikas, Vagia, Aspri, Agriolivado și, de asemenea, unele plaje frumoase pot fi găsite pe insulele mici din jurul Patmos

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.