Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amalia Hotel and Conference (Kalambaka)


Descriere

Recomandari

Hotelul este construit in stil traditional grecesc. O gama de camere confortabile si apartamente, 2 restaurante, 4 sali de conferinte, room service, acces internet. Piscina superba: turistii se pot bucura de proaspat si racoros in timp ce se bucura de vederi minunate la stancile Meteora. O atmosfera calda si confortabila a hotelului dispune de elemente de interior original: bucati de lemn, canapele mina si confortabil. In seara, frumos pentru a asculta muzica in barul cu pian, cu un semineu.


Descriere camere

Un total 172 camere: Slassic Singles & Doubles (~ 27 m), Superior Rooms (~ 27 m), Classic Suites & Superior Suites (~ 75 m).

Facilitati

Aer conditionat, incalzire, TV prin satelit, cu ecran plat TV, birou de lucru, telefon direct, acces la internet Wi-Fi (contra cost), seif - gratuit (disponibil in unele camere), frigider, baie / dus, telefon in baie, uscator de par, balcon / terasa (camerele superioare).

Double Superior cu seif si balcon.

Superior Suite De lux dintr-un dormitor, dormitor si camera de zi, 2 TV cu ecran plat, seif, mini-bar, 2 bai, papuci, balcon mare.

Classic Suite De lux dintr-un dormitor, dormitor si camera de zi, 2 TV cu ecran plat, seif, mini-bar, 2 bai, papuci de casa, fara balcon.

Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina
Internet
Sala de conferinte
Bar
Restaurant
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Incalzire
Telefon
1 dormitor
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Animalele de companie permise
Frigider
Deschis tot anul
Sala TV
Serviciu "apel de trezire"
Vedere camera
Wi-Fi internet in spatiile publice
Wi-Fi internet
Internet corner

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.