Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Kalambaka Grecia

Vacanta in Kalambaka Grecia

Kalambaka este un oraș și o municipalitate din unitatea regională Trikala, parte din Thessaly în Grecia. Populația a fost de 21991 la recensământul din 2011, din care 8.330 în orașul propriu. Mănăstirile Metéora sunt situate în oraș. Kalabaka este terminalul nord-vestic al vechilor căi ferate din Thessalia, care face parte din OSE....

Citeste mai mult

Vacanta in Kalambaka Grecia


Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

Kalambaka dispune de un număr suficient de locuri de cazare in hoteluri pentru vizitatorii Meteorei, iar strada principala este plina de magazine turistice, cafenele şi restaurante.
Cea mai inalta stanca, numita "Agia", este punct de reper şi separă Kalambaka de Kastraki (2 km spre vest), iar drumul pavat duce catre manastiri.

Oraşul este curat şi liniştit, cu o strada principala care trece prin el ca o coloană vertebrală, iar mai multe piete împodobite cu fântâni generoase devin puncte de intalnire pentru familii şi copii galagiosi pana seara târziu.

Cele mai multe restaurante şi cafenele sunt situate de-a lungul străzii principale şi pe câteva străzi laterale în centrul oraşului.
Kalambaka este destinaţie turistică pentru tot timpul anului si găzduieşte un muzeu de artă modernă, precum şi o scoala traditionala de sculptură în lemn.

Reperul cel mai interesant din Kalambaka (langa Meteora) este, probabil, biserica Adormirea Maicii Domnului.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Aion Kastraki la 2 kilometri de orasul Kalambaka la 22 km de orasul Trikala si la 280 km de SalonicRecomandari Un hotel modern in stil traditional cu vedere la Meteora Camere confortabile restaurant bar acces la internet living cu semineu ser . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Kalambaka la poalele celebrele stanci Meteora la 22 km de orasul Trikala 219 km de Salonic 231 km de aeroportul international din SalonicRecomandari Hotel mic si confortabil situat in centrul orasului Kalambaka Acesta combina perfect frumuset . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

LocalizareLa poalele stancilor in orasul Kalambaka la 22 km de orasul Trikala 219 km de Salonic 231 km de aeroportul international din SalonicTipul de masaBed and Breakfast Half BoardHotelul dispune de un total de 46 de camere Singles Doubles Triples . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Orasul Kalambaka la 22 km de orasul Trikala la 280 km de Salonic In 2011 mobilierul a fost schimbatRecomandari Hotel ce se bucura de popularitate in randul turistilor situat la poalele stancilor de la Meteora Stil modern confort camere conf . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Centrul orasului Kalambaka la 22 km de orasul Trikala si la 280 km de SalonicRecomandari Un mic hotel cu un stil arhitectural original Camere spațioase cu toate facilitățile restaurant bar internetDescriere camere Total 54 camere Singles Doub . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie In centrul de Kalambaka cu vederi superbe la stancile Meteora 280 km de Aeroportul International Macedonia SalonicRecomandari Hotel confortabil recent renovat la poalele stancilor Meteora Situat in centrul orasului Kalambaka cu o infrastructu . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Centrul orasului Kalambaka la 22 km de orasul Trikala si la 280 km de SalonicRecomandari Hotel mic si confortabil situat in centrul orasului Kalambaka Camere cu toate facilitatile restaurant bar internet servicii bune vederi magnifice catre M . . .

Kalambaka, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie In orasul Kalambaka la poalele stancilor Meteora 219 km de Salonic 231 kilometri de la aeroportul international din SalonicRecomandari Hotelul aparține faimosului lanț hotelier Divani Collection Este înconjurat de stâncile maiestuoase ale cel . . .