Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STUDIO IRIS & SPA HOTEL


Descriere

Hotel Iris, construit in anul 2010, este un hotel superior de tip boutique cu servicii de calitate. Acesta dispune de camere decorate diferit în culori neutre, cu mobilier clasic, oferindu-vă tot confortul pentru petrecerea unei vacanțe reușite, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.Descriere:
Hotel Iris este un hotel superior de tip boutique cu servicii de calitate, constuit în 2010. Acesta dispune de camere decorate diferit în culori neutre cu mobilier clasic, oferindu-vă tot confortul pentru petrecerea unei vacanțe reușite, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ AC Gratuit ✓ Centru SPA ✓ Localizare centrală ✓ Hotel Boutique cu un design unic, construit în 2010 ✓ Personal și proprietari prietenoși

Facilităţi camere:
Toate camerele sunt dotate cu minifrigider, baie cu duș, TV LCD, aer condiționat GRATUIT, uscător de păr, Internet Wi-Fi GRATUIT, seif și telefon. Camerele au balcon cu vedere la oraș, mare sau la munte. Hotelul pune la dispoziția turiștilor prosoape (se schimbă la jumătatea sejurului) și articole de toaletă (săpun, hârtie igienică). Curățenia în camere se face zilnic.

Facilități unitate de cazare:
Hotelul are recepție, lobby, lift, centru SPA care oferă hidromasaj, hammam (baie turcească) și tratamente de masaj(contra cost). De asemenea, Iris oferă oaspeţilor săi micul dejun, care se servește la Hotelul Artemisio, situat la 100m distanță.

Tip de masă:
Mic dejun / Demipensiune

Localizare:
Boutique Hotel Iris este situat central, în apropierea promenadei unde sunt tavernele, cafenelele, magazinele de suveniruri și la aproximativ 100m de plaja publică (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) unde se află și izvoarele termale care se unesc cu apa mării Egee.

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Acces cu animale de companie
receptie 24/7
Lift
Room Service
seif in camera
transfer de la/sau la aeroport
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.