Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Negroponte Resort


Descriere

WEBSITE
http://negroponteresort.gr/

LOCALIZARE
Situat la in statiunea Eretria pe plaja, la 50 km de Atena.
Complex de lux format din cinci cladiri situate pe o suprafata intinsa, in apropiere de frumoasa coasta. Hotelul este construit pe malul marii si in apropiere de o piscina mare. Cazare moderna si o gama larga de servicii. Un loc ideal pentru un sejur de lux, atmosfera primitoare si rafinata.

Localizare: Luxosul Hotel Negroponte Resort Eretria constă dintr-un complex de 5 cladiri care comunica intre ele prin coridoarele din interiorul sau prin pasaje ferite. Acesta se întinde pe 11.000 mp, intr-o locatie aproape de coasta idilica din Eretria, 19 km est de Chalkis. Insula Euboea este la 2,5 km de orasul Eretria, 107 km de Aeroportul International "El. Venizelos" si la 50 km de Atena.

Facilitati camere: Puteţi alege între: Standard deluxe, Superior deluxe sau Premier camere deluxe. Toate camerele are următoarele facilităţi: 24 de ore room service, minibar complet aprovizionat, toaletă, uscător de păr, seif, telefon, conexiune la internet, voce poştă, cafea masina, TV prin satelit, TV cu plată, radio cu ceas, induvidually controlate A/C. Cameră premier are o jaccuzi privat.

Facilitati hotel: Hotelul are un restaurant cu verandă, oferind vederi spectaculoase spre Golful Evian și spre litoralul Atticai, ce ofera o mare varietate de mâncăruri grecești și internaționale de înaltă calitate, un restaurant la piscină și o cafenea cu preparate clasice din bucătăria grecească, fructe de mare proaspete din Golful Evia, salate proaspete și cocktailuri răcoritoare, locuri de joaca pentru copii, in interior si in exterior, piscină cu apă de mare pentru copii, preparate pentru sugari, piscină cu apă de mare în aer liber cu hidromasaj, piscină interioară încălzită cu jacuzzi, mini market, serviciu gratuit de internet Wi-Fi, colț de internet cu calculataore și imprimanta este disponibil cu taxă, sală de fitness, terenuri de tenis, teren de baschet, mini - teren de fotbal (5x5), 800 de metri de pista pentru mers pe jos în incinta hotelului.

Informatii zona:

Distantele sunt calculate în linie dreaptă de proprietate pe locaţie până la punctul de interes sau de atractie, şi pot să nu reflecte distanţa reală de călătorie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Stereo
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Covered swimming pool
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Safe
Satellite/cable TV
Bar
Massage
Restaurant
Room service
Minibar
Gymnasium
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.