Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Miradouro Seafront Residence


Descriere

Miradouro Seafront Residencies se află în satul Illia, într-o zonă pitorească de lângă plajă și oferă vedere spectaculoasă la Marea Egee. Acesta este situat la 7 km de izvoarele termale din Aidipsos.

Unităţile de cazare au aer condiționat și televizor. Unele unități au zonă de relaxare și/sau balcon. În fiecare unitate este pusă la dispoziție o baie privată cu duş.

Miradouro are o plajă privată și o piscină cu șezlonguri și umbrele.

Se oferă WiFi gratuit în zonele comune, precum și o parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Ília! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
camere de familie
Plajă
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.