Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ZEUS


Descriere

Hotelul Zeus este situat la doar 2 ore de la centrul Atenei, la 10 km de portul din Marmari și la 2 minute de apele cristaline din Karystos. Amplasat într-o vie cu o parcare mare și o grădină, Hotelul Zeus are o piscină, o sală de mic dejun, un bar și un loc de joacă pentru copii. Hotelul Zeus oferă camere complet utilate, cu încălzire centrală/ aer condiționat, TV, facilități de chicinetă și un balcon cu vedere la piscină, la grădină sau la mare

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.