Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asteria Studio


Descriere

Situat într-una dintre cele mai apreciate zone ale statiunii, Studio Asteria oferă o frumoasă vedere spre Golful Evoikos. Camerele, amenajate cu bun gust, cu mobiler din lemn în nuanțe naturale, cu gradina sa, împrejmuită cu piatră, având un aer ușor boem, fac din Studio Asteria una dintre cele mai căutate locații din Loutra Edipsos.Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Aer condiționat inclus ✓ Internet Wi-Fi gratuit ✓ Prosoape și articole de baie Incluse

Website:
https://www.studiosasteria.gr

Localizare:
Studio Asteria este localizat în centrul orașului balnear Edipsos, foarte aproape de zona pietonală, la 50m de mare și la 100m de plaja publică (cu umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie), unde se află și izvoarele termale care se îmbină armonios cu apa Mării Egee.

Descriere
Situat într-una dintre cele mai apreciate zone ale statiunii, Studio Asteria oferă o frumoasă vedere spre Golful Evoikos. Camerele, amenajate cu bun gust, cu mobiler din lemn în nuanțe naturale, cu gradina sa, împrejmuită cu piatră, având un aer ușor boem, fac din Studio Asteria una dintre cele mai căutate locații din Loutra Edipsos.

Facilități camere:
Camerele sunt dotate cu chicinetă utilată, frigider, baie cu duş, televizor LCD, aer condiționat inclus, uscător de păr, internet wireless gratuit, telefon. Toate camerele au balcon cu vedere la munte, mare sau la gradină. Se pun la dispoziția clienților prosoape (se schimbă la jumătatea sejurului), articole de toaletă (săpun, hârtie igienică). Nu se asigură curăţenie pe perioada sejurului.

Facilități hotel:
Studioul Asteria dispune de recepție, lift, gradină cu posibilitatea de a face grătar, loc pentru depozitarea bagajelor, sală de fitness și masaj (ambele contra cost) şi serviciu de închiriere biciclete (gratuit).

Tip de masă:
Self-catering

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
Sala de fitness
Lift
Room Service
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.