Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLON SUITES


Descriere

Spaţiile de cazare ale Hotelului Apollon Suites sunt situate la doar 600 de metri distanţă de piaţa principală din Karystos. În această piaţă veţi găsi o serie de magazine şi taverne, aliniate de-a lungul portului. Unitatea de cazare dispune de o piscină. Toate camerele includ o terasă (la primul etaj) sau un balcon (la etajele 2, 3 şi 4), de unde puteţi admira privelişti ale Mării Egee. Toate sunt prevăzute cu aer condiţionat cu control individual, TV prin satelit şi o bucătărie, mobilată cu o masă. Barul Veranda, unde se servesc cocktail-uri şi ouzo, băutura tradiţională, este amplasat chiar în faţa plajei. Acesta este înconjurat de o grădină superbă şi este mobilat cu fotolii confortabile. Restaurantul de pe malul mării, deschis în fiecare zi pentru micul dejun, prânz sau cină, oferă preparate tradiţionale greceşti, precum şi mâncăruri italiene. Localul organizează frecvent cine tradiţionale, cu muzică grecească şi dansuri locale. Hotelul este amplasat într-un mic golf cu nisip, aflat la aproximativ 5 minute distanţă de centru. Plaja de nisip alb, cu ape liniştite şi limpezi precum cristalul, este prevăzută cu şezlonguri şi umbrele. Recepţia deschisă 24 de ore pe zi poate organiza excursii de o zi în Insulele Ciclade, plecările având loc din portul Rafina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.