Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANASTASIA HOTEL AND SUITES MEDITERRANEAN COMFORT


Descriere

Situat central în Karystos, Evia, Anastasia este o plimbare de 3 minute de Plaja Occidentală. Acesta oferă piscină și restaurant cu vedere la Marea Egee și care servește micul dejun, cu pâine de casă și produse ecologice. Camerele elegante au internet Wi-Fi gratuit. Camerele de la Anastasia Hotel sunt spațioase și decorate modern, în culori de pământ. Fiecare cameră cu aer condiționat include canapea, TV LCD și minibar. Toate unitățile sunt dotate cu balcoane mari, mobilate, unele având vedere la mare. Situat lângă piscina cu apă dulce, barul este înconjurat de palmieri și servește sucuri proaspete, cocktailuri și gustări în timp ce ascultați muzică de relaxare. Personalul poate aranja închirieri auto și oferă hărți și informații privind plajele din apropiere, cum ar fi Alikes, situată la 5,5 km. Hotelul organizează zilnic excursii cu barca în jurul insulei.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.