Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

40 Platania


Descriere

Situat la doar 20 de metri de izvoarele termale din satul Edipsos de pe insula Evia și la mai puțin de 500 de metri de plajă și port, 40 Platania are un bar. Hotelul oferă unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și balcon cu vedere la munți sau la platani. Toate camerele de la 40 Platania sunt dotate cu frigider și baie privată cu duș, articole de toaletă și uscător de păr. Micul dejun include produse locale și se servește în sala elegantă de luat masa, prevăzută cu șemineu. La bar se pot lua băuturi și cafea. La mai puțin de 3 minute pe jos se găsesc taverne de pește, restaurante și magazine. 40 Platania Hotel este la 20 km de satul pitoresc Rovies. Personalul poate aranja închirieri de mașini, iar parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.