Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise si Satul pescaresc


Descriere

Hotelul Sunrise este situat în Crişan, în împrejurimile liniştite ale deltei Dunării, parte a patrimoniului mondial. Hotelul oferă o piscină în aer liber, sală de sport, sală de jocuri şi Wi-Fi gratuit.

Toate camerele cu aer condiţionat de la hotelul Sunrise au TV prin cablu şi un mini-bar.

Sunrise este situat la mai puţin de 50 km est de Tulcea. Marginea Mării Negre este la 20 km.

Hotelul dispune de un serviciu de taxi acvatic ce face călătorii regulate la Tulcea. Sunt disponibile de asemenea diferite excursii locale.

Restaurantul hotelului serveşte peşte proaspăt şi bucătărie internaţională şi oferă vederi panoramice ale Deltei Dunării.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.