Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Crisan Romania

...

Citeste mai mult

Vacanta in Crisan Romania

Localitatea Crisan se afla la 47 de km de la orasul Tulcea, numit si "poarta Deltei", pe bratul de mijloc al Dunarii ce se desparte in trei cursuri. Aici puteti sa va intalniti cu pestii, pasarile, oamenii Deltei Dunarii, apele sale limpezi si nesfarsitele culoare de stuf. Traseele propuse pot fi parcurse cu barcile private ale pensiunii, cu care puteti ajunge in cel mai ascuns coltisor al Deltei pentru a trai o aventura de o viata!

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 10 hoteluri

Crisan, Romania

HOTEL se afla situat in inima Deltei Dunarii vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan intr-o zona cu un peisaj deosebit pe malul stang al bratului SulinaCAMERE Camera standard camere elegante si spatioase 20 mp sunt dotate cu mobilier si corpuri . . .

Crisan, Romania

Resortul este deschis in august 2014 este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete  - 'Delta Boutique' si 'Carmen Silva' - ce apartin aceluiasi complex Ne gasiti in Crisan localitate aflata chiar in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunari . . .

Crisan, Romania

ocalizare Pensiunea Oprisan este situata in localitatea Crisan pe malul bratului Sulina intr-un cadru natural extraordinar oferit de catre Delta Dunarii Pensiunea se afla la mila 12 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea la confluent . . .

Crisan, Romania

Pensiunea Ovidiu este situată în Crişan chiar în Delta Dunării protejată de UNESCO Oferă o piscină în aer liber un mic dejun continental şi acces gratuit la internet prin cabluToate camerele cu baie privată ale pensiunii Ovidiu sunt dotate cu aer con . . .

Crisan, Romania

Hotelul Sunrise este situat în Crişan în împrejurimile liniştite ale deltei Dunării parte a patrimoniului mondial Hotelul oferă o piscină în aer liber sală de sport sală de jocuri şi Wi-Fi gratuitToate camerele cu aer condiţionat de la hotelul Sunris . . .

Crisan, Romania

Hotelul SUNRISE reprezinta o locatie de vis atat pentru iubitorii naturii cat si pentru pescari si vanatori . . .

Crisan, Romania

Pensiunea Ovidiu este situata in Delta Dunarii Brat Sulina Sat Crisan Pensiunea Ovidiu dispune de 23 camere dintre care 17 cu pat dublu si 6 cu 2 si 3 paturi de o persoana Maxim 55 persoane Fiind o constructie recenta Pensiunea Ovidiu ofera conditiil . . .

Crisan, Romania

SUNRISE se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina in satul pescaresc Crisan la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi Servicii oferite de Hotel Sunrise Crisan  -Restaurant pe doua nivele capacitate de 150 d . . .

Crisan, Romania

HOTEL Pensiunea Ovidiu este situata in Delta Dunarii Brat Sulina Sat CrisanCAMERE Pensiunea Ovidiu ofera cazare in 23 camere 17 camere cu pat dublu 6 camere cu 2 sau 3 paturi de o persoana Toate camerele dispun de grup sanitar propriu TV cablu telef . . .

Crisan, Romania

Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit plin de salbaticie și inedit modalitațile de acces sunt cele navale Zilnic din portul Tulcea aveți urmatoarele opțiuni-nava clasica plecare la ora 1330 sosire la ora 1600l-a cerere va putem asigura transpor . . .