Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea se afla situata in apropierea milei 14, pe partea stanga a bratului, Sulina, in localitatea Crisan, intr-o zona feerica, linistita.

Pensiunea, de constructie recenta, din lemn naural, va avea in dotare 10(zece) camere, momentan sunt functionale 8(opt) camere:
- 4 camere cu pat dublu si un pat de o singura persoana.
- 4 camere duble.
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar.

Sala de mese va ofera o locatie perfecta pentru a degusta mancarurile specific pescaresti, cat si specialitati unguresti plus alte preparate dorite. In sezonulcald puteti savura o bautura rece pe terasa. Amplasamentul salii, se afla la o distanta suficienta pentru a nu deranja oaspetii, care doresc sa se relaxeze in camere.

Transport cu barca cu motor, cu conducator (ghid), max. 4 pers. - 60ron⁄ora si transport Tulcea- Crisan cu barca cu motor de 7 persoane.

De asemenea :
- proprietarul vorbeste limbile romana, maghiara si engleza
- Transport dus si intors de la pontonul Navriom-crisan la pensiune.
- Refrigerearea pestelui capturat.
- Se permite accesul cainilor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.