Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dunarea Veche

   Crisan, Romania


Descriere

Localizare: Pensiunea Dunarea Veche este situata pe Bratul Dunarea Veche, in Satul Mila 23, la 53 km de Tulcea. Este accesibila doar pe calea apei, din Tulcea, in doua modalitati: cu ambarcatiunile pensiunii care sunt parcate in apropierea dealerului Yamaha (unde se pot lasa, contra-cost si masinile), sau cu vaporasele apartinand Navrom Tulcea, care au plecarea din Tulcea de 6 ori/saptamana la ora 13.30, pe ruta – Tulcea – Crisan – Mila 23.

Pensiunea Dunarea Veche 4 stele este situata in Satul Mila 23 – un sat tipic pescaresc, o asezare lipoveneasca unde puteti intra in contact cu un mod de viata plin de datini stravechi. In acelasi timp, peisajele care inconjoara satul promit vizitatorului multe momente minunate alaturi de natura, de apa, vegetatie, animale si pasari. Astfel, de aici se pot vizita lacurile Lideanca, Radacinos, Trei Iezere, Bodaproste, Matita, Babina, Nebunu si Fortuna sau canalele Sontea, Eracle, Lopatna si Olguta.
Si bineinteles, Mila 23 este recunoscuta ca fiind cel mai important loc din Delta pentru pescari.
Pensiunea Dunarea Veche este o locatie micuta si intima, construita in anul 2012, cu dotari moderne dar pastrand in acelasi timp elemente specifice zonei. Curtea pensiunii este amenajata cu sezlonguri, umbrele si hamace.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.