Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix


Descriere

Mera Onix dispune de 350 de spatii de cazare distribuite in camere duble si apartamente junior.
Spatiile interioare sunt amenajate in nuante calde cu tenta marina, care au menirea de a introduce turistul in atmosfera vacantei la mare inca de la primii pasi pe care ii face in hotel.
Pe langa spatiile de cazare, Mera Onix ofera oaspetilor sai o piscina exterioara cu o suprafata de 600 mp dotata cu dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj si gheizere, precum si o zona cu Aqua Vortex, unde doritorii pot inota impotriva curentilor. Pentru cei mici, exista o piscina cu o adancime de maxim 50 cm. Tot pentru ei este amenajat un loc de joaca interior, unde se organizeaza zilnic concursuri, lectii de pictura, spectacole etc.
Pentru relaxarea de dupa plaja, seara, pe terasa hotelului se vor organiza diferite spectacole cu muzica live, dansuri, cabaret.
Mera Onix dispune de plaja privata, cu o suprafata de aproximativ 9000 mp, situata in partea dreapta a resortului. Accesul este gratuit pentru turistii cazati in hotel, cu acordare de sezlonguri (in limita disponibilitatii).
Dotari generale
350 camere duble si apartamente
Restaurant
Baruri
Piscina pentru adulti, piscina pentru copii
Loc de joaca interior pentru copii
Parcare
Dotari camere
Camerele duble sunt cu pat matrimonial sau cu 2 paturi de o persoana, au 15,20 mp, si sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela, TV LCD, telefon, minibar, seif, aer conditionat, baie cu dus, cosmetice, uscator de par, balcon. Pot fi cu vedere la statiune sau cu vedere spre mare.
Camerele dubla family au 25 mp, 2 dormitoare cu pat matrimonial, interconectate, fiecare camera cu baie proprie, si au vedere la mare.
Apartamentele Junior au 30 mp, au aceleasi dotari ca si camera dubla si sunt formate din living cu o canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial. Pot fi cu vedere la statiune sau cu vedere spre mare, repartitia se face la receptie, in functie de disponibilitate.
Apartamentele cu Jacuzzi pe terasa au 30 mp+terasa generoasa cu jacuzzi, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
Servicii
Serviciile de tip all inclusive cuprind: mic-dejun (07.00-09.30) ; gustari de tip pop corn, gogosi, inghetata (09.30-12.30) ; pranz (12.30-14.30) ; gustari de tip pop corn, gogosi, inghetata (14.30-19.00) ; cina (19.00 21.00) ;Bauturi: apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare restaurant si pe terasa intre orele 07.00-22.00 ; vinul casei si bere draft in restaurant si pe terasa in intervalul 11.00-22.00 ; lichior, vermut, vodka in timpul pranzului si cinei, in restaurant. Parcare gratuita in limita locurilor disponibile, tenis de masa, rummy, table, billiard, prosoape piscina, internet wifi, pat bebe tip tarc (la cerere), acces la plaja privata cu sezlong (in limita disponibilitatii), acces la piscina cu sezlong (in limita locurilor disponibile), acces la locul de joaca pentru copii, jocuri si concursuri,















Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de
nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Lift
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
club pentru copii
Bar
Plajă
zona de plaja privata
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.