Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Cap Aurora Romania

Vacanta in Cap Aurora Romania

Cap Aurora este o statiune cu o pozitie particulara pe tarmul romanesc, fiind asezata pe un promotoriu stancos intre padurea Comorova si mare, in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru, de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc ...

Citeste mai mult

Vacanta in Cap Aurora Romania


Cap Aurora este o statiune cu o pozitie particulara pe tarmul romanesc, fiind asezata pe un promotoriu stancos intre padurea Comorova si mare, in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru, de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Cap Aurora are o pozitie particulara care ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Acesta mica peninsula prezinta o faleza fragmentata in numeroase golfulete mici ,marginite de diguri de protectie, construite de pe vremea cand s-au facut si hotelurile. Cap Aurora se intinde intre Jupiter (1 km )si Venus (1 km) la circa 5km de Mangalia.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 7 hoteluri

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

Hotelul Opal se afla la 50 m de plaja nisipoasa ofera un restaurant a-la-carte parcare privata pazita si camere primitoare decorate in culori caldeLocalizareHotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza d . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

HOTEL CALIFORNIA 30 m de plaja 110 camere duble si 3 apartamente dormitor si living restaurant cu aer conditionat piscina in aer liber si piscina copii cocktail bar la piscina terasa cu muzica live pizzerie-cuptor cu lemne sauna jacuzzi plaja pro . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

Profil Recomandat pentru relaxareodihnaSituare Hotelurile sunt pozitionate la 30 m de plaja Info hotel Dispun de o sala de conferinte complet utilata HotelulOnix are camere modernizate si camere standard iar hotelul Safir are doarcamere standard Came . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

HOTEL DIAMANT amplasat la numai 50m de malul marii in statiunea Cap-Aurora inconjurat de un pesaj pitoresc ofera oaspetilor sai o atmosfera primitoare si locatia perfecta pentru o vacanta linistita si relaxantaFacilitati copii - 1 copil . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă Situat în stațiunea Cap Aurora la 50 de metri de Marea Neagră și de plajele sale hotelul de 2 stele Topaz are camere amenajate clasic cu aer condiționat și balcon Conexiunea WiFi este gra . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2019

Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiterla 30 de metri de plajaCompus din fostele hoteluri Onix si Safir oferaservicii de all inclusiveMera Onix-Cap Aurora asigura peste 700 de locuri in cele 350de spatii de cazareIntr-un stil moder . . .

Cap Aurora, Romania

ProfilEconomicSituareSituat in centrul statiunii la 30 m fata de plaja InfoHotelul detine parcare proprie si o sala de conferinte de 50 de locuri cu aer conditionat Camere Hotelul dispune de 86 camere duble Camerele sunt dotate cu baie proprie TV sic . . .