Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Cap Aurora Romania

Vacanta in Cap Aurora Romania

Cap Aurora este o statiune cu o pozitie particulara pe tarmul romanesc, fiind asezata pe un promotoriu stancos intre padurea Comorova si mare, in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru, de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc ...

Citeste mai mult

Vacanta in Cap Aurora Romania


Cap Aurora este o statiune cu o pozitie particulara pe tarmul romanesc, fiind asezata pe un promotoriu stancos intre padurea Comorova si mare, in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru, de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Cap Aurora are o pozitie particulara care ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Acesta mica peninsula prezinta o faleza fragmentata in numeroase golfulete mici ,marginite de diguri de protectie, construite de pe vremea cand s-au facut si hotelurile. Cap Aurora se intinde intre Jupiter (1 km )si Venus (1 km) la circa 5km de Mangalia.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 8 hoteluri

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

HOTEL este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat  pe faleza din statiune la 50 de metri de plaja Hotelul beneficiaza de  216 camere duble din care 150 cu vedere la mare 15 apartamente cu living dormitor si 2 balcoane toate c . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

HOTEL CALIFORNIA 30 m de plaja 110 camere duble si 3 apartamente dormitor si living restaurant cu aer conditionat piscina in aer liber si piscina copii cocktail bar la piscina terasa cu muzica live pizzerie-cuptor cu lemne sauna jacuzzi plaja pro . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

HOTELsituat in centrul statiunii pe plaja restaurant parcare proprie terasa bar lift centrala termica Accepta animale de companie 20 dintr-un loc de cazare CAMERE TV minibar baie cu dus balcon COPII in camera cu 2 adulti- copii pana la 2 ani gratuit . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

Situat la 50 m de plaja MASA serviciile de masa se practica in regim de autoservire la restaurantul propriu prin intermediul unui card valoric incarcat electronic la receptie Suma depusa se consuma dupa preferinta pe parcursul sejuruluiDotari si serv . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

Hotelul Topaz este situat in statiunea Cap Aurora la 50 de metri de plaja Masa se serveste in restaurantul propriu in sistem bonuri valoriceSe accepta animale de companie iar pentru acestea se achita 20 din valoarea unui loc de cazare si se prezinta . . .

Cap Aurora, Romania
Litoral Romania 2018

Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiterla 30 de metri de plajaCompus din fostele hoteluri Onix si Safir oferaservicii de all inclusiveMera Onix-Cap Aurora asiura peste 700 de locuri in cele 350de spatii de cazareIntr-un stil modern . . .

Cap Aurora, Romania
Cap Aurora, Romania