Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Wolkendorf


Descriere

Wolkendorf Bio Hotel & Spa este un complex situat într-o zonă naturală relaxantă din Vulcan, la 11 km de Braşov. Acest bio-hotel oferă o experienţă spa, cu piscină interioară, băi cu apă termală şi cadă cu hidromasaj. Proprietatea pune la dispoziţie şi un restaurant tradiţional.

Camerele sunt luminoase şi amenajate în culori deschise, iar mobilierul din lemn este decorat cu motive tradiţionale. Unităţile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat. Camerele au birou şi o baie privată spaţioasă, cu piatră naturală.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa pune la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii pot opta pentru mic dejun continental sau tip bufet.

Copiii au la dispoziţie zone de joacă în interior şi în aer liber. Puteţi juca tenis de masă şi darts la proprietate şi aveţi la dispoziţie şi un serviciu de închirieri de biciclete.

Oraşul vechi din Braşov şi Biserica Neagră în stil gotic se află la 18 km de Wolkendorf Bio Hotel & Spa, iar parcul de aventură Braşov este la 25 km de proprietate. Cetatea Râşnov este la 18 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
centru spa
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.