Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conacul Bratescu


Descriere

Conacul Bratescu este un loc unde vei trai atmosfera de conac, vei putea gusta din vinuri alese si bucate gatite in casa, vei dormi in camere de conac atent finisate si mobilate.
Conacul ofera o atmosfera prietenoasa si relaxata, oferindu-va cadrul si energia unui sejur cat mai confortabil.

Cuprins de spiritul vremurilor ai fi tentat sa spui despre acest loc plin de magie ca este un Boutique Hotel. Armonia dintre modern si traditional, rafinamentul, atentia la detalii, design-ul perfect, toate te indeamna sa faci asta. Dar nu, Conacul Bratescu nu este doar un Boutique Hotel, este un conac romanesc autentic, capabil sa ii ofere turistului ajuns in Bran o experienta bogata, unica, o experienta ce il va face sa isi doreasca sa revina.

Descriere camere:
Conacul dispune de: 2 duble standard, 4 duble deluxe, 2 junior suite, 1 apartament cu 2 dormitoare. Dotari: TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, balcon (o parte din camere), internet -wi-fi si prin cablu, uscator de par, seif in camera, camere izolate fonic, jacuzzi in apartament.

Descriere facilitati:
restaurant, parcare proprie gratuita, loc de joaca pentru copii exterior, internet gratuit wi-fi si prin cablu, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, sala de jocuri (tenis de masa, fussball, PS3 la cerere, rummy, table, sah, carti), camere nefumatori, sistem central de incalzire, depozitare bagaje, zona fumatori in exterior, gradina, terasa, animale de companie acceptate.

Atractii turistice:
Castelul Bran, Vama din Bran, Biserica din Bran, Muntii Bucegi, satele Magura, Sirnea, Pestera, Cetatea Zarnesti, Pestera Valea Cetatii (Rasnov), rezervatia de ursi Zarnesti.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte.

Facilitati copii:
loc de joaca exterior, sala de jocuri (tenis de masa, fussball, PS3 la cerere, rummy, table, sah, carti).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.