Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Enescu

   Bran, Romania


Descriere

Casa Enescu este situată la 2 km de Castelul Bran şi se bucură de o locaţie liniştită, cu vedere la Munţii Bucegi şi Piatra Craiului. Aceasta are o terasă cu facilităţi de grătar şi oferă acces Wi-Fi gratuit şi o parcare gratuită.

Fiecare cameră de la casa de oaspeţi Enescu are un TV prin cablu şi o baie privată, dotată cu articole de toaletă.

Oaspeţii au la dispoziţie gratuit o bucătărie comună complet utilată şi un living comun. Copiii se pot distra la locul de joacă.

Pârtia de schi Zănoaga este la 1,5 km. Gara Râşnov este la 13 km depărtare, iar Cetatea Râşnov este la 15 km de pensiune.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.