Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARPATHIAN LOG HOME


Descriere

Situat la 4 km de zona de schi Zănoaga și la doar 2 minute de mers cu maşina de Castelul Bran, Carpathian Log Home oferă o grădină cu foișor și acces gratuit la saună. În toate zonele este disponibil WiFi gratuit.

Proprietatea are bucătărie complet utilată, living cu zonă de luat masa și șemineu, precum și terasă mobilată. Oaspeții pot folosi gratuit facilitățile de grătar. Un scaun înalt pentru copil este disponibil.

Carpathian Log Home oferă living cu 2 canapele și ferestre din tavan până în podea cu vedere la vale. Toate dormitoarele includ baie privată. Oferă TV cu ecran plat și canale prin cablu. Scările au bare de siguranță pentru copii. La mansardă, oaspeții au la dispoziţie echipamente de fitness gratuite.

Cel mai apropiat restaurant este la 10 minute de mers pe jos, iar un supermarket se află la 2 km. Brașov este la 25 km. Serviciu de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere şi la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.