Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bran Belvedere


Descriere

Combinând un stil tradiţional rustic şi confort modern, Bran Belvedere International oferă vedere frumoase la munţii Bucegi şi Piatra Craiului. Proprietatea se află la doar 2 km de castelul Bran.

Camerele şi apartamentele sunt decorate individual şi au balcon şi vedere la munte. De asemenea, includ TV prin cablu, birou şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii pot lua micul dejun la hotel. Cele 2 săli de conferinţe pot fi rezervate pentru afaceri.

Oaspeţii care doresc să se antreneze beneficiază de 1 oră pe zi de acces gratuit la terenul de tenis, la terenul de mini-fotbal sau la sala de gimnastică. Piscina este disponibilă la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeţii pot închiria biciclete şi pot cutreiera zona înconjurătoare. În plus, oaspeţii pot închiria echipament de tenis sau schi şi au la dispoziţie o saună şi facilităţi de biliard, la un cost suplimentar.

Oraşul Braşov este la 30 km de Bran Belvedere International. Aeroportul Internaţional Bucureşti se află la 157 km. Există locuri de parcare gratuite în faţa proprietăţii.

Acesta este locul preferat de turiștii din Bran, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.