Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL E MAR

   Albufeira, Portugalia

Descriere

Situat chiar pe plajă, în centrul localității Albufeira, Hotelul Sol e Mar, de 4 stele, are 2 restaurante, 2 baruri și piscină interioară, disponibilă din luna octombrie până în aprilie.

Camerele de la Sol e Mar au TV cu canale prin satelit și balcon privat cu vedere la mare. Toate camerele au frigider și baie privată cu uscător de păr.

Restaurantul Sunrise oferă bufete generoase și are vedere la mare, iar restaurantul Sunset servește mâncăruri à la carte din bucătăria regională și internațională. Complexul oferă un cocktail bar, un salon de înghețată și un program de divertisment live în timpul serii.

Hotelul Sol e Mar se află la doar 3 minute de mers pe jos de Muzeul de Arheologie din Albufeira. De la hotel, oaspeţii pot închiria biciclete pentru a explora orașul vechi și țărmul stâncos. WiFi este gratuit în toate zonele.

Aeroportul Internațional Faro este la 30 de minute de mers cu maşina. Hotelul oferă un serviciu de închirieri auto. La 400 de metri de hotel este disponibilă o parcare publică gratuită.

Albufeira centru este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de gastronomie, restaurante și viaţă de noapte.

Web: sol-e-mar-hotel.hotelesalbufeira.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.