Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AM KONZERTHAUS HOTEL


Descriere

Decorat în stilul art nouveau vienez, elegantul Hotel am Konzerthaus este situat în cartierul ambasadelor din Viena. Bulevardul Ringstraße este la doar câțiva pași, iar hotelul oferă acces gratuit la conexiunea WiFi.

Camerele spațioase cu aer condiționat oferă TV prin satelit, minibar cu apă minerală gratuită, baie cu articole de toaletă marca C.O. Bigelow și facilități gratuite pentru prepararea ceaiului și a cafelei.

Oaspeții pot savura preparate din bucătăria austriacă și mediteraneană la restaurantul-bar-lounge Oskars. În timpul weekendului și de sărbătorile legale, micul dejun tip bufet este disponibil până la ora 11:30. Barul este decorat cu elementele originale ale unui vagon al celebrului tren Orient Express, care îi conferă un farmec nostalgic aparte.

Hotel am Konzerthaus - MGallery Collection oferă 1 terminal de internet gratuit, serviciu de room service disponibil nonstop, servicii de concierge și de hamal și parcare în garaj.

Stațiile de metrou Karlsplatz și Stadtpark se află la numai 5 minute de mers pe jos. Multe atracții art nouveau, precum Palatul Belvedere, cu lucrări de Gustav Klimt, parcul Stadtpark proiectat de Otto Wagner și clădirea Secession sunt la câțiva pași de Hotelul am Konzerthaus.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.