Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Expo


Descriere

Hotelul Best Western Plus Expo se află chiar lângă Centrul Internaţional de Expoziţii. Staţia de metrou Ţarigradsko Şose se află în faţa hotelului şi asigură legătură directă cu centrul oraşului, unde se ajunge în mai puţin de 12 minute, precum şi cu aeroportul oraşului Sofia, călătoria durând mai puţin de 6 minute.

Camerele au TV HD, seif, acces gratuit la internet WiFi şi facilităţi de ceai/cafea gratuite.

Restaurantul ForEgo Gardens oferă o varietate excelentă de preparate culinare bulgare şi europene, mic dejun tip bufet şi room service. Oaspeţii care pleacă devreme pot lua micul dejun tip bufet între orele 04:00 şi 07:00.

Oaspeţii au la dispoziţie un centru de afaceri echipat complet, săli de conferinţe multi-funcţionale şi un lounge de afaceri cu echipament de ultimă generaţie.

Proprietatea asigură parcare gratuită, precum şi un centru de fitness şi o saună. Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la aeroportul oraşului Sofia, disponibil din oră în oră, în intervalul 05:00 - 10:00. Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Laundry service
Internet access
Bathroom
Safe
Central heating
Direct line telephone
Public transport
Year of construction
Number of flats (main building)
Total number of rooms
Buffet breakfast
Air-conditioning in communal areas
Parking
Lift(s)
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Room service
24 hour reception service
Non-smoking area in the restaurant
Central air-conditioning
Shower
Minibar
Lounge
Hairdryer
Satellite/cable TV
City hotel
Conference hotel
Business hotel
Mastercard
American Express
Smoking area in the restaurant
TV
Change machine
Restaurants
Disco/Nightclub
Commercial centres
Mobile phone network signal available
24 hour billing service
Radio
Special-diet food
High chairs
Iron and ironing board
Bars/Pubs
Visa Card

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.