Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central Premium Luxury Apartments


Descriere

Este establecimiento independiente se encuentra en Reikiavik. Ofrece WiFi gratuita. Está a 300 metros de Laugavegur y a 1,1 km del centro de conferencias Harpa Concert Hall & Conference Centre. Los alojamientos del Central Premium Luxury Apartments cuentan con zona de estar con TV de pantalla plana, balcón amueblado y cocina completa. Incluyen baño privado con ducha. Las famosas excursiones de avistamiento de ballenas comienzan a solo 15 minutos a pie de los apartamentos, mientras que la piscina climatizada más cercana se encuentra a 5 minutos a pie. En los alrededores hay varios restaurantes de renombre. Se proporciona aparcamiento gratuito. El Museo Nacional de Islandia se halla a 1,5 km y el aeropuerto internacional de Keflavik, a 38 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.