Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

101 Guesthouse


Descriere

El Guesthouse 101 se encuentra en Laugavegur, la calle principal del centro de Reykjavik. Dispone de habitaciones con baño compartido y conexión Wi-Fi gratuita. Frente al establecimiento hay un mercado de comestibles. Las habitaciones del 101 Guesthouse están equipadas con calefacción, radio, lavabo y camas cómodas. También se ofrecen apartamentos con cocina totalmente equipada. El personal de recepción ofrece información turística y servicios de cambio de divisa y de alquiler de coches. En el vestíbulo hay refrescos. Hay un restaurante situado en la 4ª planta del mismo edificio, que también alberga una peluquería, tiendas y un banco. La iglesia Hallgrímskirkja se encuentra a 10 minutos a pie del hostal. El baño de Sundhollin está a 250 metros.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.