Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cristal Viera Praia 3*+ / similiar

   Lisabona, Portugalia


Descriere

Situat în fața unei plaje de nisip, Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa are un parc acvatic de sezon și oferă camere moderne, cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic.

Recent renovate, camerele sunt moderne și amenajate elegant, în tonuri pastel. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar și baie privată.

Oaspeții pot savura un meniu variat de specialități portugheze la restaurantul panoramic, cu vedere la mare. La bar se servesc cocktailuri de seară și vin.

Oaspeții de la Praia pot să se relaxeze pe șezlongurile de la piscină sau să viziteze centrul de wellness, care cuprinde o baie turcească și furnizează servicii de masaj. De asemenea, există terenuri de tenis și un teren de minigolf.

Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa se află la doar 10 minute cu mașina de Marinha Grande, cel mai mare oraș producător de sticlă din Portugalia și la mai puțin de 25 de minute cu mașina de Leiria. Hotelul se găsește lângă pădurea de pini din Leiria, oaspeții putând să practice în împrejurimi diverse activități, precum ciclism sau drumeții. Recepția are program nonstop, iar parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.