Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Glasgow Metro Youth Hostel


Descriere

El Glasgow Metro Youth Hostel se encuentra en Glasgow, a 10 minutos a pie de la estación de tren de Charing Cross. El Glasgow Metro Youth Hostel está situado a unos 2 km del Museo y Galería de Arte de Kelvingrove y a 13 minutos a pie del centro de Glasgow. Pollock House and Garden se encuentra a 17 minutos en coche del albergue y el centro para la arquitectura y el diseño The Lighthouse está a 1,6 km. La calle Sauchiehall Street está a 500 metros del Glasgow Metro Youth Hostel y el Royal Concert Hall se encuentra a 900 metros. El aeropuerto de Glasgow está situado a 10 km. El alojamiento ofrece habitaciones privadas con acceso a una cocina compartida. Las habitaciones disponen de armario, escritorio y una cama individual. Tienen baño privado o compartido.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.