Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chicago Parthenon Hostel


Descriere

SITUACIÓN: Este albergue se encuentra en la zona de ocio y restauración más famosa del barrio de West Loop, en el centro de Chicago. La estación UIC-Halsted (línea azul) se encuentra a 6 minutos a pie y comunica fácilmente con los sitios turísticos más importantes de la ciudad. El Instituto de Arte de Chicago y el parque Millennium están a 3~2 km. INSTALACIONES: Ofrece desayuno gratuito y WiFi gratuita. También tiene consigna de equipaje abierta las 24 horas y taquillas con candado. Hay cocina compartida totalmente equipada y un salón de uso común con TV de pantalla plana de plasma. También se proporciona un servicio de lavandería. HABITACIÓN: El Chicago Parthenon Hostel dispone de habitaciones privadas y compartidas con baños de granito.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Vending machine (drinks)
Vending machine (snacks)
Cash machine
Shared bathroom
WiFi throughout the accommodation
Business centre
Heating
Family rooms
Tourist information
Fan
Luggage storage
Newspapers
WiFi connection
Parking
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Restaurant
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.