Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

InnsCape on Castle


Descriere

El InnsCape on Castle está situado en el centro de Ciudad del Cabo, a pocos pasos de la animada calle Long Street. Hay conexión WiFi gratuita en todas las instalaciones. Las habitaciones disponen de aire acondicionado, TV de pantalla plana, microondas, minibar y baño con ducha a ras de suelo. El Urban Cafe sirve desayunos y hay una gran variedad de restaurantes y bares a poca distancia a pie. El establecimiento cuenta con servicio de conserjería y servicio de alquiler de coches. El Tourism Cape Town y la plaza Greenmarket están a pocos pasos, mientras que el jardín Company's Garden se encuentra a 10 minutos a pie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.