Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Cape Town Africa de Sud

Prezentare Cape Town Africa de Sud

...

Citeste mai mult

Prezentare Cape Town Africa de Sud


Cape Town este al doilea oraș din Africa de Sud ca populație, și cel mai întins ca suprafață, fiind capitala provinciei Western Cape, precum și capitala legislativă a țării.  Bucurandu-se de o priveliste de neuitat, inconjurat de plaje cu nisip fin alb si de un vast golf, Cape Town este unul dintre cele mai frumoase orase din lume.Bucurandu-se de o priveliste de neuitat, inconjurat de plaje cu nisip fin alb si de un vast golf, Cape Town este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. 
In 1488, Bartolomeu Diaz a descoperit Capul Bunei Sperante, botezat astfel de regele Portugaliei Joao al II-lea, datorita deschiderii rutei maritime catre India. 
Sub dominatia britanica, Cape Town a devenit un adevarat amalgam de culturi, religii si popoare. 
Cape Town este situat in extremitatea sudica a continentului african. La doar cativa kilometri se afla Insula Robben, care gazduieste inchisoarea in care a fost detinut Nelson Mandela, dar si Gradina Botanica Kirstenbosch. Rezervatia naturala Capul Bunei Sperante ofera o priveliste magnifica asupra oceanului, poteci pentru drumetii in natura si o fauna de exceptie. 

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.