Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caro Parc


Descriere

Hotelul Caro Parc este situat în nordul sectorului 2 din Bucureşti, la numai 400 de metri de lacurile Colentina şi Tei. Restaurantul hotelului serveşte o gamă largă de mâncăruri internaţionale.

Facilităţile camerelor Hotelului Caro Parc includ aer condiţionat, TV prin cablu şi baie privată cu duş sau cadă. Toate unităţile de cazare oferă facilităţi pentru prepararea de cafea, precum şi articole de toaletă gratuite. Unele au balcon şi vedere la grădina amenajată din curte sau la Bulevardul Barbu Văcărescu.

Hotelul Caro Parc oferă un club de sănătate, disponibil la un cost suplimentar, unde oaspeţii se pot relaxa cu masaje, saună umedă şi uscată şi la alte facilităţi de plajă în aer liber. O piscină, un centru de fitness şi diverse activităţi sportive sunt disponibile la un cost suplimentar.

Recepţia are program nonstop, iar aici se oferă servicii de închiriere de biciclete. La cerere este disponibil un serviciu de transfer pentru Aeroportul Otopeni, aflat la 11 km, la un cost suplimentar.

Staţia de metrou Aurel Vlaicu este la 15 minute de mers pe jos de hotel.

Sector 2 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee,arhitectură și explorarea centrului istoric.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
Sala de fitness
Piscina interioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.