Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Hotel LINA


Descriere

Situat pe Bulevardul Stefan cel Mare, in imediata apropiere de Piata Obor, Hotelul Lina este solutia ideala pentru o vizita in Bucuresti atat in interes de afaceri, cat si ca turist. Lina Hotel dispune de 28 de camere structurate pe 4 etaje, dintre care 4 camere single, 16 camere double twin si 8 camere double matrimonial. Fiecare camera este amenajata si utilata cu: sistem de climatizare centralizat, televizoare LCD, internet gratuit (wireless sau prin cablu), birou, mini bar, seif, uscator de par.Facilitati si servicii: Camere cu aer conditionat, Televizaore de tip LCD, Internet prin cablu sau wireless gratuit, Minibar, Seif, Uscatoare de par, Birou, Receptie 24/24h, Apel de desteptare, Servicii concierge, Transferuri de la/catre aeroport, Spalatorie, Servicii business in hotel: fax, copy/print, Carti de credit acceptate: VISA, MasterCard, Maestro, American Express.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.