Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Black Firs Guesthouse nr NEC and Birmingham Airpor


Descriere

Está situado al noreste del centro de la ciudad de Birmingham. Cuenta con fácil acceso al NEC, el Centro Nacional de Exposiciones. Está a unos pasos del parque de negocios Birmingham Business Park. Los trenes de cercanías y los autobuses circulan con frecuencia al centro de la ciudad. En la sala del jardín, que tiene vistas al mismo, se sirve un completo desayuno inglés, compuesto de cereales, frutas y zumos. Si trae consigo su ordenador portátil, se podrá beneficiar de la conexión inalámbrica a internet gratuita. El Black Firs ofrece habitaciones con baño y de calidad, bien amuebladas y decoradas para ofrecer un ambiente elegante y confortable.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Smoking prohibited throughout the establishment
Golf course (less than 3 km away)
Ironing equipment
Alarm clock
WiFi throughout the accommodation
Special dietary menus (on request)
Gay-friendly
Carpet floor
Ironing service
Smoking area
Heating
Free WiFi connection
WC
Coffee machine/teapot
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Wardrobe
Free bathroom amenities
Fan
Luggage storage
WiFi connection
Flatscreen TV
TV room
Washing machine
Parking
Laundry service
TV
Hairdryer
Landscaped area
Free parking
Buffet breakfast
Non-smoking rooms
Internet access
Shower
Total number of rooms
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.