Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Birmingham Regatul Unit

Prezentare Birmingham Regatul Unit

Citeste mai mult

Prezentare Birmingham Regatul UnitBirmingham este al doilea oraș ca mărime în Regatul Unit. Este un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan West Midlands în regiunea West Midlands. Pe lângă orașul propriu-zis Birmingham, districtul conține și orașul Sutton Coldfield.

Centrul acestuia atrage mulți vizitatori datorită clădirilor din epoca Victoriană, incluzând Primăria, Consiliul local, Muzeul Orașului și Galeria de Artă cu colecțiile pre-Raphaelite. De asemenea există multe clădiri istorice precum Biserica Sf Martin din secolul al XIV-lea, Catedrala Sf Philip și catedrala catolică Sf Chad.

Cu toate că este un important centru industrial, fiind locul unde se asamblează mărcile Jaguar și Aston Martin, Birmingham este un oraș cosmopolit, care îmbină armonios stiluri arhitecturale, dar și culturi diferite. Dupa Londra, Birmingham este cel mai mare oraș din Anglia, atât din puntul de vedere al populației cât și al universităților. Este destinația perfectă dacă îți place să îți petreci vacanța într-un oraș în continuă mișcare şi în plină forfotă. Te va încânta atât arhitectura istorică de patrimoniu, cât și arhitectura modernă.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 313 hoteluri