Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Krishna House


Descriere

El Krishna House está situado en Bhaktapur, a solo 1,5 km de la plaza de Bhaktapur Durbar, declarada Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Las habitaciones disponen de zona de estar y baño privado con ducha. También incluyen llamadas locales gratis, wifi gratis, ventilador y escritorio. El establecimiento cuenta con servicio de recepción 24 horas, jardín, terraza, zona de aparcamiento gratuito, salón compartido, centro de negocios y reuniones, mostrador de información turística y servicio de planchado. Hay que señalar que Krishna House se emplaza a solo 10 metros del estanque Baju Pukhu, a 70 metros del estanque Sidha Pokhari y a 7 km del templo Changu Narayan. El aeropuerto de Tribhuvan se halla a 11 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.