Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEGANCE SUITES


Descriere

Descriere Elegance Luxury Executive Suites: ofera suite elegante, amenajate cu stil si bun gust, cu servicii de inalta clasa. Este alegerea ideala pentru o vacanta exclusivista. Hotelul imbina perfect confortul, serviciile de calitate si designul modern-minimalist.


Locaizare Elegance Luxury Executive Suites: este situat in Tragaki una dintre cele mai frumoase zone din Zakynthos, situat in partea estica a insulei, cu vegetatie luxurianta si gradini de maslinia, proape de Tsilivi, la 7 km de orasul Zante si de aeroport. Plajele Bouka si Gaidaros cu plaje cu nisip si apa cristalina se afla la plimbare distanta de hotel.


Facilitati Elegance Luxury Executive Suites: receptie, restaurant, cafenea, pool bar, piscina exterioara, servicii de masaj, salon de manichiura/pedichiura, salon de infrumusetare, parcare privata, servicii de splatorie si curatatorie, acces internet wifi gratuit, rent a car, servicii perosnalizate (cina romantica, comenzi de flori, excursii private personalizate).


Dotari camere: Elegance Luxury Executive Suites dispune de 22 de suite de diferite tipuri: Suite De Luxe (50 mp, cu vedere partiala spre mare, alcatuit din dormitor si camera de zi cu jacuzzi, baie spatioasa); Elegance Suite (50 mp, cu vedere directa spre mare, alcatuit din dormitor si camera de zi cu jacuzzi, baie spatioasa); Suite Superior cu piscina privata (50 mp, alcatuit din dormitor si camera de zi cu jacuzzi, baie spatioasa, piscina privata); Suita Prezidentiala Executive (60 mp, alcatuit din dormitor si camera de zi cu jacuzzi, baie spatioasa, vedere panoramica spre mare).
Suitele sunt dotate cu: aer conditionat si incalzire reg;are din camera, balcon sau terasa mobilata, garderoba, jacuzzi, halate de baie, papuci, 2 televizoare sat TV, masa de calcat, telefoane, uscator de pat, cosmetice de baie, prosoape de plaja.


Web: http://www.elegancesuites.gr/


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
TV
Uscator de par

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.